CV og referencer

Mit faglige engagement er orienteret om den måde, vi kommunikerer på mest effektivt.

Jeg har skrevet i hundredvis af taler til politikere og ledere og har desuden arbejdet som skriftlig rådgiver på både forfattertekster, lokalpolitikeres ind- og oplæg, kommunikationschefers strategier og også præsters prædikener. Desuden har jeg arbejdet som journalist, presserådgiver, web- og videoredaktør, workshopleder og layouter samt som underviser i retorik for øverste politisk og administrativ ledelse.

Jeg er uddannet retoriker;  cand.mag. i retorik og medievidenskab, og jeg har læst på både Københavns Universitet og Aarhus Universitet.

Øvrige uddannelser

Center for Offentlig Kompetenceudvikling, COK – Projektledelse 2007-2008
Rhetor – Seminarer i logografi 2001-2007
Dansk Magisterforening – Kursus i kvalitetsmåling af kommunikation 2007
Statens Information – Studentermedhjælper 1995-1996
Stenhus Gymnasium – Samfundssproglig student 1988

Andre siger om Cecilie

Bo Dirkov, møbelsnedker, Dirkov møbel- og specialsnedkeri,
Cecilie kan meget hurtigt sætte sig ind i en problemstilling og rådgive om den rette kommunikation inden for kunderelationer. Cecilie har en tydelig forståelse for mekanismen i forholdet mellem kunde og fagmand.

Lotte Nielsen Forchhammer, præst i dansk folkekirke
Cecilie arbejder uhyre effektivt og hurtigt og kan med sit sproglige overblik gå direkte ned i en tekst og tilrette den med præcise rettelser, der gør tekst og budskab bedre og mere tydelig.

Carsten Johnsen, tidligere kommunikationschef, nu vinhandler Bichel Vine København
Som tidligere chef og nuværende samarbejdspartner kan jeg sige om Cecilie, at hun arbejder utroligt målrettet og har en formuleringsevne, der uden for mange dikkedarer præciserer budskabet. Hun er en sparringspartner, der skærer lige ind til benet og som nemt kan se, hvad formålet med en opgave er og kan formulere den handlingsanvisende.

Trine Trier, smykkekunstner, Bærbart
Cecilie har en evne til at formulere det, man ønsker, budskabet skal være. Desuden er hun humoristisk og behagelig at samarbejde med. Man føler sig tryg og i gode, og myndige, hænder.

Mikkel Stolt, forfatter og filminstruktør, Fenris Film
Cecilies sans for sproglig akkuratesse er i top. Hun kan med knivskarp analyse gennemse en tekst og tilrette, så tekstens mening står klar og tydelig,  og hun gør det med en meget fin forståelse, og i respekt, for både forfatter og originalt materiale.

Annette Nilsson, aktiv i lokalpolitik og tidligere skoleleder
Cecilie er behagelig og begavet at arbejde sammen med og kan hurtigt se, hvad problematik og løsning er på en kommunikativ udfordring. Desuden er hun superhurtig til at skrive og er samtidig lydhør over de hensyn, der skal tages, når der er mange dagsordener i spil.

Om Cecilie kort

Jeg bor i Dragør sammen med min familie og er født i 1969. Jeg er rundet af talepædagoger, skolelærere og har siden gymnasietiden været dybt optaget af retorik og den sproglige evne til at overbevise. Derfor er jeg også meget optaget af politik på alle planer og sætter pris på gode debatter, hvor saglighed og redelighed er forudsætninger.

Kontakt

Cecilie Liebermann
Retoriker

Adresse: E.C. Hammersvej 9, 1.tv, 2791 Dragør
Telefon: 26 53 15 97
Træffetid: 9.00-16.00
Mail: kontakt@retorisk.dk